Magyarországi géptermek, helyi szerverbérlet, ismert tárolási helyszínek

Ha olyan iparágban tevékenykedik céged, ahol nem lehet külföldre vinni az adatokat, ezt biztosítjuk neked szerverbérlet szolgáltatásunkkal.

Itt vagyunk Magyarországon, itt vannak a szerverek, felhőszolgáltatások és mérnökeink, dolgozóink. Élő szóban támogatunk a nap 24 órájában.

SZERVERBÉRLET AKTUÁLIS CSOMAGOK (4GB RAM, 200 GB HDD, 4XCPU)

Szerverbérlet alap

Szerverbérlet alap

A Szerverbérlet Alap csomag egy mikro-, vagy kisvállalkozás alap informatikai szervere. A legjobb árú megoldás, biztonságos, személyes, elő szavas támogatással.

Szerverbérlet standard

A Szerverbérlet Standard csomag egy általános célú kiszolgálót tartalmaz, amellyel a legtöbb vállalkozásnak a mai szükségletei kielégíthetők. Nem kell helyi üzemeltetés, gépterem, nincs rezsiköltség, csak egy fix, költséghatékony havi díj. Biztonságos, személyes, elő szavas támogatással.

Szerverbérlet prémium

A Szerverbérlet Prémium csomag egy nagy teljesítményű kiszolgálót tartalmaz, amellyel akár egy közepes vállalkozásnak a mai szükségletei kielégíthetők, vagy ügyviteli rendszer szervereként működhet. Nem kell helyi üzemeltetés, gépterem, nincs rezsiköltség, csak egy fix, költséghatékony havi díj. Biztonságos, személyes, elő szavas támogatással.

Terminál szerver

Távoli munka, terminál kiszolgáló (~50 felhasználó/szerver)

A terminál szerver csomagot a központi biztonságos munkavégzésre, távoli asztalokhoz dolgoztuk ki. A “windows” a szerveren fut és csak a képernyőt kapja meg a felhasználó. Az adatok nem hagyják el a központot.

Fő jellemzője a nagyon alacsony havi díj mellett, hogy a nagyon gyors háttértárolók, memória és processzor megfelelő teljesítményt nyújt egy komplett linux, vagy windows szerver futtatásához. A bérelt szerveren létrehozható egy komplett weboldal kiszolgáló, a fájlszolgáltatások, levelezés, adatbázisok a mikro- vagy kisvállalkozás számára.