Rólunk

2001 óta cégünk alaptevékenységei közé tartozik az informatika, a teljes körű üzemeltetés, Microsoft infrastruktúra projektek, valamint hálózatok tervezése, építése. Többszintű támogatást biztosítunk ügyfeleinknek a rendszermérnököktől a rendszergazdákig.

„2001-ben vezető Microsoft rendszermérnökként a családban lévő – akkor még számítástechnikusnak nevezett – informatikusoknak alapítottuk cégünket, mint számítógép összeszerelő vállalkozás. Személy szerint anyagi és szakmai támogatásommal segítettem a rokonok munkáját. 2004-ben döntési helyzetbe kerültünk, mert a folyamatos növekedés miatt egyre több volt a feladat. Emiatt egy informatikai nagyvállalati kereskedővel együtt úgy gondoltuk, hogy elhagyva multi munkahelyünket a kis- és középvállalatok számára elvisszük a nagyvállalati informatikai szaktudásunkat.

Abban az időben a magyar vállalkozások nagyon le voltak maradva informatikai területen, így a költségszintjükhöz igazodva sokkal nagyobb tudást tudtunk átadni részükre, mint amit kaphattak. Így elindult második üzletágunk, a vállalati támogatás. Együtt növekedtünk partnereinkkel, akikből már többen meghatározó szereplők a piacon.

A magas szakmai színvonal biztosítása mellett a családias, támogató munkahelyi közösség építése is szívügyünk, így sok éve együtt dolgozva – mindig 1-1 fő bővüléssel – társaságunk összetartó csapatként üzemeltet és támogat sok partnert.”

Fülöp Győző

Ügyvezető, tulajdonos

ÜGYFÉLKÖZPONTÚ ÉS SZAKSZERŰ KISZOLGÁLÁS

Társaságunk nem csak munkaidőben, de munkaidőn kívül és hétvégén is 7×24 órában támogatja partnereit.

Az ügyfél igényeihez maximális rugalmassággal tudjuk igazítani kapacitásainkat, így egy nagyobb projekt vagy több száz fős cég kiszolgálása sem okoz gondot.

Windows, MAC, Linux, Android és IOS üzemeltetésben is magabiztosan mozgunk.

Nyomtatókat magunk is adunk bérbe, a javítással és üzemeltetési tapasztalatunkkal megfelelő támogatást adunk.

Microsoft, Dell, Synology, Mikrotik, Ubiquity/Unifi rendszerekből több ezres hálózataink vannak, sok vizsgával és még több tapasztalattal rendelkezünk, profi kollégákat tudunk biztosítani.

2004 óta távmunkával építjük ki cégeinket, így a mostani helyzetben nem volt senkinek újdonság a „Home Office”. A támogatás is automatizálással és távolról történik a legtöbb esetben.

Szerverberlet.hu

Sok email szerverrel rendelkezünk és a Microsoft által is elismert tudással bírunk Office 365-ben.
A Cloud, a Web szerver, tervezés, szerver bérlet, webes és egyéb fejlesztések szintén a kedvenc témaköreink, szakosodott kollégáink vannak, így szívesen ellátjuk a feladatot.

Mentési rendszerünk, monitorozó és rendszermenedzsment rendszerünk a telekommunikáció miatt kiterjedten használatos, partnereinket is be tudjuk vonni és több gyártó megoldását tudjuk biztosítani.

Szolgáltatásaink

Internetes szerverpark üzemeltetése

Szoftver forgalmazás, bérlés, fejlesztés és licenszelés

Komplett hálózatok tervezése és kivitelezése (optikai, réz, rádiós)

Kamerarendszerek kivitelezése

Weboldalak készítése, karbantartása

Kapcsolatkiépítés telephelyek és irodák között

Speciális hardverek, szoftverek készítése

Teljes IT üzemeltetés és támogatás

Rendszerfejlesztés, auditálási projektek

Rendszer-, üzemeltetési és katasztrófa dokumentációk készítése

Szervertermek építése, fejlesztése, üzemeltetése

Adat- és telefon átjátszók gyártása

Internet, telefon és TV szolgáltatás